Pécs tűz

17 hours agoÚjabb tűz ütötte fel a fejét webkameráinkon. Nagy területen ég az erdő és a bozótos.


Mit Keszithetsz Egy Kis Tejbol Es Tejszinhabbol Bamulatosan Finom Felho Kremest Bidista Com A Tipplista Food Pastry Food And Drink

13 hours agoKét helyen is nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók az országban.

. 10 hours agoMegszólalt a pécsi tüzet okozó férfi Mutatjuk a megrázó nyilatkozatot. A délután folyamán lángra kapott az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőben. 1 hour agoA tűz a nagy szél miatt gyorsan terjedt és kárt tett a környező házakban.

5 hours agoHárom ház teljesen leégett illetve több további épület is károsodott abban a tűzben amely Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban lévő kiskerteknél ütött ki csütörtök délután. Nem szándékosan okoztam katasztrófát. A tűzben gázpalackok robbantak fel házom ház pedig teljesen leégett.

Ahogy azt korábban a Naphíre is megírta több hétvégi ház is kigyulladt egy nagy kiterjedésű bozóttűzben Pécs nyugati külvárosában az Akó dűlő környékén. Egy Facebook-posztban kért elnézést az elszenvedett károkért minden pécsitől az a férfi akinek gondatlanságából csütörtök délután tűz ütött ki Pécs északnyugati részénél a Mecsek lábánál. 42 minutes agoEgy Facebook-posztban kért elnézést az elszenvedett károkért minden pécsitől az a férfi akinek gondatlanságából tűz ütött ki Pécs északnyugati részénél a Mecsek lábánál csütörtök délután.

Több hektárra terjed ki a tűz amely hétvégi- és lakóházakat is érintett. 14 hours agoLángra kapott a Mecsek oldala Pécs külterületén. 0625 Nem igazán bízunk a használt autók eladóiban.

A nagy erőkkel. 0613 A végét járja a kínai Balaton. A Katasztrófavédelem szerint az erős szél miatt gyorsan terjedő tűz a területen fekvő épületekbe is belekapott.

Nagy területen ég az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőn. Három ház teljesen leégett és több további épület is károsodott abban a tűzben amely Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban lévő kiskerteknél ütött ki csütörtök délután. Pest és Bács-Kiskun határán Táborfalva közelében szintén meggyulladt az aljnövényzet ide is több városból riasztottak tűzoltókat számolt be az M1 Híradója a tűzesetekről.

A nagy erőkkel kivonuló pécsi szigetvári és komlói. A kivonuló pécsi szigetvári és komlói hivatásos valamint a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti. Tűz ütött ki Pécs külterületén a Mecsek lábánál.

12 hours agoLángokban a Mecsek folyamatosan terjed a tűz. Nagy területen ég az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőn. A pécsi tűzoltók nagy rajjal érkeztek a Patacs fölötti területre ahol megkezdték az oltást.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben. 17 hours agoHatalmas lángokkal ég a Mecsek. Horváth Nikolett Csilla azt mondta a tűz egy bozótosban keletkezett a város hétvégi házas gyümölcsös kertekkel.

16 hours agoNagy területen kigyulladt az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőn csütörtökön írja a katasztrófavédelem. Közülük három leégett és három gázpalack is felrobbant közölte a katasztrófavédelem. A nagy erőkkel kivonuló pécsi szigetvári és komlói hivatásos valamint a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása.

14 hours agoCsütörtök délután gyulladt ki az aljnövényzet a Mecsekben a patacsi Akó dűlőben ahol lángra kapott egy ház is majd az erős szél miatt sebesen terjedő lángok miatt egyre több ingatlan került veszélybe írja a Pécs Aktuál. Családok otthona veszett oda a megfékezhetetlennek tűnő lángokban csütörtök délután Pécsen. A rendőrség gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás miatt indított nyomozást az ügyben.

Elfogták tomboló pécsi tűz. Nagy területen ég az erdő Pécsen a Mecsek oldalában írja az Időkép a saját webkamerájukra hivatkozva. Épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben.

Pécs - Kertváros kameránk látképén kezdett lángolni a Mecsek. Augusztus 18 csütörtök 1656 HírTV. Kigyulladt egy ház és hatalmas lángokkal ég aljnövényzet Pécsen az Akó dűlőben.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben. 2 hours agoDrámai nyilatkozatot tett a pécsi tűz okozója. Épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben.

0636 Előállt a mecseki tűz okozója minden következményt vállal. A posztot a Telex vette észre. Sikerült megakadályozniuk hogy a lángok tovább terjedjenek.

Nyilatkozatot juttatott el a Pécs Aktuálhoz melyben leírta hogy akarata ellenére történt a katasztrófa. 15 hours agoLángokban áll a Mecsek. Bocsánatot kért a pécsi tüz okozója.

0600 Egy zaporizzsjai atombaleset három országot is súlyosan érintene a régiónkban. 49 minutes agoMinden pécsitől elnézést kért a mecseki tűz okozója. Horváth Nikolett Csilla azt mondta a tűz egy bozótosban keletkezett a város hétvégi házas.

A nagy erőkkel kivonuló pécsi szigetvári és komlói hivatásos valamint a szabadszentkirályi. A Katasztrófavédelem a következőket írja. Épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben.

A negyven tűzoltó 13 járművel érkezett és folyamatosan oltja a tüzet. Annyira hatalmas a füstoszlop hogy azt a város minden részéből látni. A rendőrség közveszélyokozás gyanújával akarta kihallgatni de jelenleg füstmérgezéssel kórházban kezelik az elkövetőt.

16 hours agoHétvégi házak is lángra kaptak egy nagy kiterjedésű bozóttűzben Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban csütörtök délután - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Kósa Mátyás Krisztián a nevét is vállalva nyilatkozatot tett a Pécs Aktuálnak hogy minden érintetthez eljusson a bocsánatkérése. A nagy erőkkel.

10 hours agoTíznél több épület sérült meg nyomoznak a Mecsekoldalban égő tűz miatt. A megyéből minden mozdítható egység a helyszínre sietett Pécs külterületére az Akó dűlőbe. Tűz ütött ki Pécs külterületén a Mecsek lábánál.

Ősgyep száraz fű és nádas kapott lángra. Az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki közölte az MTI-vel a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Pécs külterületén nagy területen ég az aljnövényzet épületekbe is belekapott a tűz.

16 hours ago1610 Hétvégi házak is lángra kaptak egy nagy kiterjedésű bozóttűzben Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban csütörtök délután tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. A katasztrófavédelem közlése szerint nagy területen ég az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőben. Címlap Tűz Hatalmas láng.

Akarata ellenére okozott balesetet és minden károsult jogos kárát meg fogja téríteni a. 1 hour ago0643 Megakadályozták a táborfalvai tűz továbbterjedését. A tűz gyorsan terjedt több lakóház is kigyulladt valamint nagy.

A lángok eloltásán csaknem száz tűzoltó dolgozik a lakott. A külvárosban álló létesítményben éjszaka keletkezett tűz. Épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben.

Nagy területen ég az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőben. A tűztragédia után a feltételezett elkövetőt a rendőrség elfogta a férfi pedig most a kilétét is felfedte és nehéz szavakkal kért bocsánatot. 16 hours agoTűz ütött ki Pécs északnyugati szélén a Mecsek lábánál.


Tuz 2 2 By Victor Vasarely Victor Vasarely Op Art Victor


Fotok


Fireplace Home Decor Decor


Pin By Judit Sorselemzo Josno On Josno Pecsen Pecs Movie Posters Atrium


A Zsolnay Mauzoleum Hungary Budapest Hungary Beautiful Places


Hungarocell Diszkandallo Fireplace Decor Home Decor


Pin By Gabor Csertan On Work Vehicles Trucks


Sopron Hungary Budapest Hungary Sopron Hungary


Zsolnay Cabinet Vase Eosin Glaze Zsolnay Cabinet Vase Eosin Glaze Pecs Hungary Ca 1900 Five Churches Medallion Porcelain Ceramics Pottery Art Vase


4 068 Kedveles 18 Hozzaszolas Der Heni Heni Der Official Instagram Hozzaszolasa Nagyik Apos Macko Nagypap Candles Flameless Candle


A Zsolnay Mauzoleum Hungary Beautiful Places Visual Art


Minden Az Elso Lepessel Kezdodik Tiger Pictures Tiger Wallpaper Wild Animal Wallpaper


Pin On Zsolnay Historizmus


Majusfa Allitas Aprilis 30 Majus 1 Dolores Park Park Travel


Izland Telen Hasznos Tudnivalok Es Tippek Teli Izlandi Utazashoz Island Hot Springs Natural Landmarks


Kozzeteve Itt Tettyei Mesztufa Barlang


Turkish Hungarian Friendship Park In Szigetvar Sultan Hungary Natural Landmarks


Iden Az Utolso 10 Millioszoros Nap 2015 November 3 Joslas Sorselemzes Pecsen Cauldron Witches Cauldron Witch


Ethiopian Opal

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel